Gratis Online Inspiratie Sessie: Gelukkig zijn kun je leren - direct toepasbare tips & oefeningen voor een leven vol rust & voldoening

Ben jij op zoek naar concrete tips voor een leven vol voldoening en rust die je makkelijk kunt integreren in jouw dagelijkse routine? Meld je dan snel aan voor deze gratis inspiratie sessie op woensdag 26 juni om 12 uur (replay beschikbaar mocht je niet aanwezig kunnen zijn).

Wil je weten wat het geheim van een gelukkig leven is?

HET geheim van een gelukkig leven bestaat helaas niet maar het goede nieuws is wel dat wij zelfs heeeeeeel veeeeel invloed erop hebben hoe gelukkig wij ons voelen 💛

Gelukkig zijn kun je leren en ik ga met je delen hoe!

Dus zet woensdag 26 juni om 12 uur alvast in je agenda!

Daar host ik namelijk mijn gloednieuwe gratis online inspiratie sessie “Gelukkig zijn kun je leren” 💛🌻

Je bent niet helemaal happy met jouw momentele situatie? Je bent op zoek naar meer balans en rust? Of je vind het gewoon fijn om wat extra inspiratie op te doen voor een gelukkig en voldaan leven? Dan is deze sessie voor jou!

In deze gratis inspiratie sessie van 75 minuten:

🌻 Leer ik je de krachtige principes van de positieve psychologie.

🌻 Laat ik jou zien hoe deze jou kunnen helpen meer geluk en voldoening te ervaren.

🌻 Deel ik super praktische tools en direct toepasbare oefeningen met je om jouw geluksniveau te verhogen, zowel op het werk als in jouw dagelijks leven.

🌻 Krijg je nieuwe inzichten om de juiste stappen te ondernemen richting een gelukkig en voldaan leven.

🌻 Gaan we samen meteen aan de slag met toffe oefeningen.

🌻 En heb je eind van de sessie een bak nieuwe inspiratie om jouw leven nog of weer een stukje mooier te maken.

 

"Melanie leert je op een heel luchtige, laagdrempelige manier hoe je positieve veranderingen in je dagelijks leven kunt brengen. Een echte aanrader!"

Ik heb deze sessie al vaak in offline settings gegeven en nu wordt het een keertje tijd om nog meer mensen te inspireren. Vandaar dat ik deze sessie nu ook online op open inschrijving aanbiedt.

Dit zeggen andere over de inspiratie sessie:

  • "Het was een superleuke en zinvolle workshop Melanie. Bedankt ervoor!"
  • "Het is een superleuke sessie geweest waar ik een hoop van in mijn dagelijks leven kan toepassen.
  • "Vandaag de workshop van Melanie bijgewoond. Super inspirerend!"
  • "Melanie leert je op een luchtige en laagdrempelige manier hoe je positieve veranderingen in je dagelijks leven kunt brengen. Het is een hele fijne sessie geweest."

Klaar voor een bak gratis inspiratie om jouw leven (nog of weer) mooier te maken? Schrijf je dan nu meteen in!

Gelukkig zijn kun je leren! Je moet alleen de eerste stap nemen!

Hoi, ik ben Melanie!

Ik ben gecertificeerd coach met een specialisatie in life & loopbaancoaching, persoonlijke ontwikkeling, (werk-)geluk, burnout-preventie en zelfleiderschap.

En ik was een tijdje geleden helemaal niet happy met mijn leven!

Na bijna 20 jaar werkzaam te zijn geweest in het HR-vak, heb ik in 2021 de knoop doorgehakt en mijn vaste baan als HR-professional opgezegd. Ik richtte mijn bedrijf Happy M op. Gedreven door mijn passie om mensen te coachen op hun persoonlijke ontwikkelingsreis naar een gelukkig (werk-)leven.

Mijn eigen ervaringen hebben me gevormd. Altijd maar aan staan. Alles in het teken van anderen. Alleen maar willen voldoen aan de verwachtingen van anderen. Ik verloor mezelf volledig. En na mezelf bijna een burn-out in te hebben gewerkt, besloot ik het roer om te gooien en mijn leven anders in te richten. Ik wilde niet langer geleefd worden door de wensen van anderen. Dus nam ik de stap om mijn eigen pad te volgen. Nu leef ik elke dag zoals ik dat wil en en stap ik 's ochtends (meestal) met een brede glimlach uit bed. Ik geniet weer van het leven!

Ik herinner me nog hoe verloren ik me voelde en hoe ik worstelde met het vinden van mijn eigen weg. Het was een reis vol ups en downs, maar het bracht me uiteindelijk naar waar ik nu ben: een plek van zelfacceptatie, voldoening en geluk.

En dat gun ik iedereen! Een leven wat echt van jou voelt en waar je elke ochtend weer zin in hebt.

 

Ennnn...heb je je al ingeschreven voor de gratis inspiratie sessie? Zo niet, dan heb je hier nog een keer de kans! Ik zou zeggen doen en dan zien we elkaar op 26 juni om 12 uur. Ik heb er zin in!

melanie_wijzen_pijl-ezgif.com-optimize